Ексклюзиви
четвер, 16 травня 2019 15:12

У справі Зайцевої-Дронова стався новий поворот

У справі Зайцевої-Дронова стався новий поворот
26 лютого 2019 року Київський районний суду Харкова визнав Дронова та Зайцеву винними у скоєнні ДТП і призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі термінами по 10 років кожному. Фото: УНІАН

Адвокат засудженого за скоєння ДТП із 6 загиблими Геннадія Дронова Сергій Перепелиця оскаржив постанову слідчого про закриття провадження проти працівників науково-дослідного інституту судових експертиз ім. Бокаріуса, які проводили автотехнічні експертизи.

"На судове засідання з приводу оскарження слідчий не з'явився, матеріали кримінального провадження не надав", - написав адвокат.

Про це Перепелиця написав у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіла розкидало дорогою: на трасі біля села загинули люди

Перепелиця через суд домігся відкриття справи проти працівників науково-дослідного інституту судових експертиз ім. Бокаріуса, які не змогли встановити швидкість автомобіля Зайцевої на момент скоєння ДТП. Однак поліція закрила провадження у зв'язку із тим, що слідство не встановило в діях судових експертів ознак кримінального правопорушення.

18 жовтня 2017-го у Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулка Мечникова сталося зіткнення "Лексуса" 20-річної Зайцевої, який рухався на червоне сигнал світлофора з перевищенням дозволеної швидкості, і автомобіля "Фольксваген Туарег", за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення "Лексус" вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. У результаті ДТП на місці загинули 5 осіб, ще одна людина померла від травм у лікарні.

26 лютого 2019-го Київський районний суду Харкова визнав Дронова та Зайцеву винними у скоєнні ДТП і призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі строками 10 років кожному. Захисники Зайцевої та Дронова подали апеляційні скарги на вирок суду.

Зараз ви читаєте новину «У справі Зайцевої-Дронова стався новий поворот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути