четвер, 09 червня 2011 17:05

У самому центрі Києва через прорив труби утворилася величезна яма

У самому центрі Києва через прорив труби утворилася величезна яма

У Києві на проїжджій частині вулиці Басейної ?, відразу за Бесарабським ринком, утворилася величезна яма. Як вдалося з'ясувати, це сталося через прорив водопровідної труби.

Як повідомили в "Київводоканалі", не витримала труба, яку проклали ще в 1965-му році. Що характерно, поруч лежить труба 1917-го року, однак вона в набагато кращому стані, ніж та, яка прорвала.

На місці аварії присутні також працівники "Київгазу", тому що поруч знаходяться 3 газових труби. Вони стежать, щоб їх не пошкодили.

"Для того щоб усунути цю аварію потрібно 15 тисяч гривень. За часом це займе три дні. У Києві 60% труб перебувають у такому стані. Тому подібні аварії, на жаль, будуть відбуватися досить часто", - заявив представник " Київводоканалу ".

У результаті цієї поломки кілька будинків на вулиці Басейній залишилися без води, однак, на самому Бесарабському ринку вода є.

Зараз ви читаєте новину «У самому центрі Києва через прорив труби утворилася величезна яма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути