середа, 13 квітня 2011 22:49

У Росії в результаті вибуху боєприпасу загинуло четверо людей

У Росії в результаті вибуху боєприпасу загинуло четверо людей

Сьогодні, 13 квітня, під час навчань у Псковській області РФ всередині самохідної артилерійської установки вибухнув боєприпас, в результаті чого загинуло четверо військовослужбовців Тульської дивізії ВДВ. Ще один військовий отримав поранення.

"О 12.45 підрозділом Тульського з'єднання ВДВ пыд час виконання стрільби однією з самохідних установок НОНА стався вибух з подальшим горінням. У результаті четверо військовослужбовців, екіпаж самохідки загинули, один поранений ", - сказав офіційний представник Міноборони РФ.

За його словами, інцидент стався під час виконання  навчально-бойових завдань на полігоні Струги Червоні у Псковській області. За попередніми даними, 120-міліметровий снаряд здетонував у стовбурі САУ, після чого вибухнув і  боєкомплект.

"Після вибуху навчання були припинені ", - сказав представник Міноборони.

Для з'ясування причин надзвичайної події на місце прибула комісія російського військового відомства. Військовий слідчий відділ СК РФ по Псковському гарнізону вже завів кримінальну справу за фактом загибелі чотирьох членів екіпажу САУ.

Зараз ви читаєте новину «У Росії в результаті вибуху боєприпасу загинуло четверо людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути