понеділок, 18 квітня 2011 18:01

У Рівному жінка випадково підпалила цвинтар

У Рівному жінка випадково підпалила цвинтар

Учора на вулиці Енергетиків у мікрорайоні "Молодіжний" Рівного гасили міське кладовище "Нове". В неділю у секторі № 69 згоріли хрести та вінки на кількох могилах. Їх випадково підпалила жінка, яка прийшла прибрати могилу сина до Великодня.

"В міліцію звернувся чоловік, який по обіді прийшов на могилу матері на Нове. Побачив спалені вінки і подумав, що на цвинтарі побували якісь вандали", - розповідає Інна Березовська з прес-служби обласного управління МВС. – "Як виявилося, хулігани тут ні до чого. Пожежа сталася з необережності іншої жительки міста – 53-річної Ольги. Вона приходила на могилу сина, якого поховала півроку тому".

Ольга поприбирала могилу і запалила на ній поминальну лампадку. Потім відійшла до могили синового товариша за кількадесят метрів. Звідти жінка помітила чорний дим над хрестами, але не звернула особливої уваги - подумала, що то хтось палить сміття.

Тим часом лампадка підпалила вінка, що лежав на могилі її сина. Через сильний вітер вогонь уже перекинувся на сусідні поховання. Жінка повернулася попрощатися із сином ще раз і отетеріла – могила палала, як смолоскип.

"Перелякана жінка спробувала закидати полум'я землею, але марно. На допомогу їй прибіг сторож з відрами води, викликав пожежників. Але їм удвох таки вдалося зупинити вогонь", - додає Інна Березовська. – "Загалом постраждало 9 могил. Вінки на них згоріли дощенту, погоріли хрести".

Порушувати справу проти рівнянки не будуть.

"Це ж не підпал. А вона дуже розкаюється, що не додивилася, - пояснюють у міліції".

"Нове" – найбільше кладовище Рівного, має площу понад 60 гектарів.

 

Зараз ви читаєте новину «У Рівному жінка випадково підпалила цвинтар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути