вівторок, 06 березня 2012 12:26

У Рівному через лампадку загорівся багатоквартирний будинок

У понеділок, 5 березня, в одному з помешкань у п'ятиповерхівці на проспекті Миру, 2 в Рівному сталася пожежа. Господар залишив без нагляду запалену біля ікони лампадку.

"Повідомлення про пожежу до оперативно-диспетчерської служби надійшло о 14.30. Зателефонував господар помешкання, який почув запах диму вже на порозі квартири. Він саме йшов з дому на роботу. На місце пригоди терміново виїхало два відділення чергової варти пожежно-рятувальної служби. Полум'я охопило одну із квартир на першому поверсі. Через їдкий дим, який швидко поширювався на верхні поверхи була реальна загроза здоров'ю та життю мешканців будинку", - розповів Дмитро Мельник, інспектор центру пропаганди УМНС .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше години горіла психіатрична лікарня у Києві

Рятувальники одразу ж відчинили всі вікна в підїзді, аби вийшов чадний газ. Інша група увійшла в квартиру й загасила пожежу. В обласному МНС називають попередню причину пожежі. Вона сталася через необережність при поводжені з відкритим вогнем.

"З'ясувалося, що господарі запалили лампадку біля ікони в одній із кімнат. Світильник залишили без нагляду. Очевидно, що в ньому вигоріло масло й загорівся фітіль. Згодом вогонь перекинувся на речі домашнього вжитку", - пояснює Дмитро Мельник.

Пожежники спрацювали оперативно. Вогонь не поширився на інші помешкання. Згоріли тільки домашні речі в одній з кімнат господаря. Ніхто з людей також не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному через лампадку загорівся багатоквартирний будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути