пʼятниця, 27 листопада 2020 17:30

У Польщі тяжко поранили двох українських студентів

У Польщі тяжко поранили двох українських студентів
У Жешуві на Півдні Польщі двох українських студентів поранили небезпечним інструментом Фото: tsn.ua

У Жешуві на півдні Польщі 2 українських студентів поранили небезпечним інструментом, ймовірно ножем. Вони перебувають у лікарні в тяжкому стані.

Поліція поки що не затримала нікого, хто може бути причетний до злочину, повідомив представник пресслужби поліції міста Жешува Адам Шельонг, передає Укрінформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі загинули 2 українці

"Надзвичайна ситуація сталася близько 4-ї ночі (за київським часом). Поліція встановила, що в результаті застосування небезпечного інструмента поранено 2 громадян України віком 19 та 21 рік", - повідомив Шельонг.

Він додав, що постраждалі потрапили до лікарні з серйозними ранами.

За словами поліцейського, надзвичайна подія сталася у квартирі, яку орендували студенти в адміністративному центрі Підкарпатського воєводства.

Поліція і прокуратура збирає інформацію про обставини надзвичайної події.

Поліцейський не підтвердив, але й не заперечив, що обидва українці були тяжко поранені ножем, про що повідомили польські ЗМІ. Зокрема, за інформацією RMF24, одного з поранених українців поліція виявила у помешканні, а друго – біля будинку, де вони жили. У квартирі зафіксували сліди бійки.

У Генеральному консульстві України в Любліні повідомили агентству, що знають про надзвичайну подію і попросили місцеву поліцію поінформувати про її деталі.

У Польщі під час затримання із застосуванням електрошокера помер 44-річний українець. Чоловік помер одразу після затримання в ніч з 15 на 16 листопада, коли намагався проникнути до чужого будинку, хоча мав перебувати на самоізоляції. Місцеві жителі викликали поліцію, але українець почав поводитися агресивно – кидав в офіцерів різні предмети і став погрожувати ножем. Безуспішно застосувавши перцевий балончик, правоохоронці використали електрошокер. Після того, як на чоловіка наділи наручники, йому стало погано. Незважаючи на спроби реанімувати потерпілого, лікарі констатували його смерть.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі тяжко поранили двох українських студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути