понеділок, 04 червня 2012 11:21

У Нігерії літак впав на житлові будинки, майже 200 людей загинули
12

Фото: Фото: Reuters

Пасажирський літак розбився в неділю на південному заході Нігерії, передає агентство Синьхуа з посиланням на представника цивільної авіації країни. Літак врізався у двоповерховий будинок у місті Лагос.

На борту знаходилося 153 людини, передає агентство Франс Прес з посиланням на главу управління цивільної авіації країни Харольда Демурен.

За словами очевидців, у них склалося враження, що літак намагався здійснити жорстку посадку "на черево". Він впав на житловий квартал в північних околицях аеропорту Лагоса. Лайнер протаранив меблевий магазин і кілька малоповерхових житлових будинків, а потім зупинився і загорівся, ударившись носом у триповерхову житлову будівлю. Приблизно через годину після аварії на місці катастрофи працювали лише дві пожежні машини і близько 50 рятувальників.

Кількість загиблих може перевищити 190 осіб. Крім того, як зазначає агентство Синьхуа, у будинку, на який впав літак, проживало не менше 40 осіб. Всі мешканці будинку, імовірно, опинилися під завалами.

Демурен заявив, що на місці трагедії не вдалося знайти живих, однак найімовірніше, що всі люди, що знаходилися на борту, загинули.

Літак виконував внутрішній рейс Лагос-Абуджа і належав авіакомпанії компанії Dana Air. У розпорядженні Dana Air є літаки Boeing MD-83, які вміщають більше 150 пасажирів.

Зараз ви читаєте новину «У Нігерії літак впав на житлові будинки, майже 200 людей загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути