пʼятниця, 03 серпня 2012 10:49

У нічних перегонах, які закінчилися ДТП, брав участь джип президента Федерації боксу

У нічних перегонах, які закінчилися ДТП, брав участь джип президента Федерації боксу
Людей розбудив надзвичайно гучний рев моторів. Фото: ХарьковФорум

Вчора, близько опівночі, жителів Олексіївського житлового масиву Харкова розбудив надзвичайно гучний рев моторів. Виявилося, по вулиці Ахсарова на великій швидкості ганяли дві іномарки: сріблястий Lexus і чорний Range Rover. Прикро, але під час ралі назустріч мирно виїхав Daewoo Lanos, який не розминувся з Lexus. В результаті зіткнення серйозні травми отримали водій і пасажирка легковика вітчизняної збірки, а гонщика врятувала подушка безпеки. Проте надавати допомогу постраждалим чоловік не став, а за словами очевидців разом з пасажиром пересів у джип до товариша і поїхав у невідомому напрямку, кинувши Lexus на місці ДТП, пише Сегодня.

Через кілька хвилин після аварії очевидці створили тему на місцевому форумі. "Ми з дружиною вийшли на балкон, щоб подивитися, що відбувається. Машини вичавлювали не менше 150 км/год. Джип їхав по своїй смузі, а для легковика ("Лексуса". - Авт.) не залишилося місця, йому довелося вилетіти на зустрічну", - пише форумчанин під ніком Scilur.

Інформацію інтернет-користувачів підтвердили і в міськуправлінні ДАІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеського "мажора" Петросяна знову виправдали

"В 00.10 поряд з будинком 13 по вулиці Ахсарова зіткнулися Daewoo і Lexus. Водій останнього втік з місця події, зараз ми його розшукуємо", - розповів старший інспектор міськДАІ Олег Ніконенко.

Як розповів очевидець аварії Іван, від удару водія Daewoo затиснуло, тому звільняти його довелося рятувальникам, які розрізали понівечений метал пневмоножицями. У 31-річного водія медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом стегна, травму грудної клітки і живота. У 19-річної пасажирки переламані кістки обох передпліч, стегон і тазостегновий суглоб. Вчора у важкому стані вони перебували у лікарні швидкої допомоги.

Поки медики боролися за життя постраждалих, правоохоронці шукали винуватця аварії і порушили кримінальну справу за фактом ДТП. Тим часом форумчани активно обговорюють особу водія: мовляв, коли на місце прибули даішники з багажника іномарки вийняли цілу стопку посвідчень, серед яких - корочки працівника МВС, СБУ і навіть журналіста. Очевидців збентежили номера: на обох авто фігурували чотири сімки. Крім того, в багажнику виявили справжній номерний знак, під яким і зареєстрована іномарка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецький мажор влетів на зупинку і вбив двох людей

Як стало відомо виданню з власного джерела в правоохоронних органах, джип-гонщик зареєстрований на власника будівельної компанії, президента Федерації боксу України Володимира Продивуса. Проте в компанії, де він працює, журналістів запевнили, що ганяти по харківській трасі Продивус не міг, можливо, його авто викрали.

"Його зараз немає в Україні, він разом з олімпійською збірною знаходиться в Лондоні", - запевнили в приймальні.

А друга машина, за інформацією джерела видання, належить 28-річному харків'янину Дмитру Т. Виявилося, чоловік відомий у вузьких колах як фахівець з виробництва підроблених номерних знаків. Журналістам вдалося відшукати власника у соцмережах. До речі, в ніку у нього також фігурував номер 7777. А в обід він змінив своє фото на фотографію актора Сергія Бодрова в образі героя фільму "Брат". Але на повідомлення не відповідав.

Зараз ви читаєте новину «У нічних перегонах, які закінчилися ДТП, брав участь джип президента Федерації боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути