середа, 25 липня 2012 22:50

Хлопець з автомийки вщент розбив чужий "БМВ" і втік з місця ДТП

24 липня міліція Маріуполя знайшла винуватця аварії, що сталася 20 липня на вул. Набережній. Тоді близько 4-ї ранку автомобіль "БМВ" на великій швидкості врізався у загородження мосту. В результаті автомобіль розбився вщент.

За словами свідків, водій не постраждав.

"Він виліз з автівки, глянув, що наробив. Сказав: "Треба подзвонити папі". Тоді пішов до рибалок, що сиділи на березі і відпив пива з пляшки. Куди потім дівся, ніхто не помітив. Коли приїхала швидка, його вже не було", - сказали вони.

До 6-ї ранку все прибрали. Навіть помили дорогу через витік моторного масла з двигуна машини. Після зіткнення у "БВМ" вціліли тільки задні ліві стоп-сигнали.

Як повідомляє начальник сектора профілактики ДАІ у Маріуполі Ядвига Дранович, згодом виявилось, що власник автомобіля знаходився тієї ночі вдома.

"А машину залишив на мийці. Правоохоронці дізнались адресу автомийки, співставили всі факти та встановили, хто винен у ДТП. Виявилось, що це 29-річний працівник автомийки. Тієї ночі він чергував і захотів похизуватися перед родичами. Мовляв, купив нову машину. З боксу взяв найдорожчу іномарку. Коли достатньо покатався містом, на великій швидкості врізався в огорожу. Після аварії швидко дістався роботи і ліг спати. Напарнику, що змінив його вранці, сказав, що всю ніч проспав. Коли його таки знайшли, зізнався у викраденні автомобіля. Також розповів, що перед нічною пригодою пив алкогольні напої", - зауважила вона.

Іншої думки про аварію місцеві мешканці. Вони вважають, що юнак бере на себе чужу відповідальність.

"Та з усього видно, що п'яний мажор на іномарці "зажигав". Навіть пива у всіх на очах відпив про всяк випадок. Щоб сказати потім, що він після аварії напився. І якому це він папі дзвонив? Депутату якомусь? Швидко папа його "відмазав" і навіть підставного винного знайшов", - запевнив маріуполець Анатолій Мартинюк.

Обвинуваченому загрожує 3-5 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець з автомийки вщент розбив чужий "БМВ" і втік з місця ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути