понеділок, 01 жовтня 2012 12:29

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

У міліції припускають, що вбивця з "Каравану" досі в Києві

У міліції припускають, що вбивця з "Каравану" досі в Києві
У МВС сумніваються в тому, що злочинець утік за кордон. Фото: svit24.net

Вчора глава прес-служби Головного управління МВС у Києві Ігор Михалко повідомив, що станом на 30 вересня в столичну міліцію надійшло більше 30 повідомлень про людей, схожих на вбивцю охоронців торгово-розважального центру "Караван". Про це пише "Комерсант-Україна" у статті "У МВС вважають, що вбивця з "Каравану" ще в Україні".

Він додав, що посилені пошуки поки не дали результатів - підозрюваний, як і раніше на волі. Джерело в МВС розповіло деякі подробиці події. За його словами, злочинець зробив дев'ять пострілів.

"У магазині пістолета було вісім патронів, ще один перебував у патроннику", - пояснило джерело.

Розправившись з охоронцями, злочинець пробіг через весь торговельний зал і вискочив на вулицю Лугову. Потім він перетнув автостоянку, спустився в підземний перехід, вийшов із нього біля автозаправки і попрямував по вулиці Петра Дегтяренка до вулиці Полярній. Жителі навколишніх будинків незадовго після вчинення злочину бачили людину, схожого на підозрюваного, в районі будинку N8 по вул. Полярній.

Службовий собака, пущений по сліду злочинця, довів оперативників тільки до забору гаражного кооперативу, де велика кількість слідів інших людей і різкий запах автомобільної фарби збили собаку зі сліду.

Джерело видання в МВС сумнівається в тому, що злочинець утік за кордон.

"Ми все ж виходимо з того, що він десь у Києві, просто заліг на дно, - розповів співрозмовник. - Зараз вивчаємо записи камер відеоспостереження, розташованих у районі "Каравану".

Нагадаємо, 26 вересня невідомий застрелив трьох і важко поранив одного зі співробітників охорони гіпермаркету, запідозривши його в крадіжці чотирьох акумуляторів і зарядного пристрою для них. Поранений Павло Феденко, як і раніше знаходиться в реанімації лікарні швидкої допомоги. Доступ до нього обмежений, до того ж він перебуває під постійною охороною двох співробітників міліції.

Зараз ви читаєте новину «У міліції припускають, що вбивця з "Каравану" досі в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути