Ексклюзиви
середа, 15 січня 2014 16:58

У міліції кажуть, що доньку євромайданівця не катували: п'яною вона побилась сама

У міліції кажуть, що доньку євромайданівця не катували: п'яною вона побилась сама
Фото: pravda.lutsk.ua

Правоохоронці спростовують інформацію про те, що на Прикарпатті мало не закатували доньку учасника Євромайдану. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Як йдеться у повідомленні прес-служби, "у Городенківському районі дійсно відбулась деяка подія за участю цієї особи, але обставини її зовсім інші, ніж опубліковані в окремих засобах масових інформації".

"Так, у ніч з 11 на 12 січня близько опівночі на одну із автомобільних заправок м. Городенка на таксі приїхала 20-річна дівчина, яка там зустріла трьох своїх знайомих.

Близько третьої години ночі компанія, будучи у нетверезому стані на цю ж бензозаправну станцію викликала таксі. Зі свідчень людей, які в той час перебували на АЗС, стало відомо, що дівчина обіймала своїх приятелів, поводила себе розкуто та декілька разів падала у них на очах. Відтак на таксі компанія вирушила до центральної частини міста", зазначають у міліції.

Як розповідає 25-річний парубок, дівчина запропонувала піти разом до недобудованого будинку, на що він погодився. В цей час двоє інших попрямували в інтернет-клуб. За словами хлопця, несподівано громадянка почала поводити себе неадекватно, впала на сходи, після чого в істериці кудись телефонувала.

Наразі молода дівчина знаходиться в Городенківській ЦРЛ, жодної загрози її життю немає, однак вона категорично відмовляється від надання показів про події цієї ночі, кажуть правоохоронці.

Нині вони проводять весь комплекс слідчих дій спрямованих на встановлення всіх обставин події. Жодних підстав стверджувати, що ці події якимось чином пов'язані з Євромайданом або його учасниками немає.

Зазначимо, раніше повідомлялось, що троє чоловіків познущалися з 20-річної Віти Шевченко. Жінку заливали горілкою, били та хотіли викинути із третього поверху, начебто за те, що її родичі їздили в Київ на Майдан. Через сильний стрес і провали в пам'яті з дочкою, за словами батька потерпілої, поговорити неможливо.

Зараз ви читаєте новину «У міліції кажуть, що доньку євромайданівця не катували: п'яною вона побилась сама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути