середа, 15 січня 2014 12:33

Табачник припинив перевірку університету після заяви студентів про голодування

Табачник припинив перевірку університету після заяви студентів про голодування
Фото: news.liga.net

Держінспекція навчальних закладів вирішила припинити інспекцію організації і проведення зимової сесії у Київському нацуніверситеті ім. Шевченка після оголошення студентами акції голодування. Про це повідомили у пресс-службі Міносвіти.

У відомстві Табачника заявили, що спільну з МВС та Мінюстом комісію створили на прохання самих студентів-учасників протестів за зверненням Студентської координаційної ради. Ця комісія звернулась до Держінспекції навчальних закладів з проханням вивчити "стан організації і проведення зимової сесії".

"На сьогодні ДІНЗ України завершила роботу в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка", - заявили у МОНі.

Як пояснили "Українській правді" у прес-служби Держінспекції, до інспектування не залучались представники МВС чи Мінюсту, а лише працівники самої інспекції та представники інших вишів. Саму роботу інспекції назвали простим спостереженням, а не "позаплановою перевіркою". У ДІНЗ також здивувались реакцією студентів на роботу інспекторів, проте офіційно прокоментувати її причини відмовились. Як відомо, у середу студенти Інституту журналістики КНУ оголосили про початок безстрокового голодування через "позапланову перевірку" університету, яку студенти розцінюють як тиск на учасників Євромайдану.

Зараз ви читаєте новину «Табачник припинив перевірку університету після заяви студентів про голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути