четвер, 23 лютого 2012 11:44

У Миколаєві "віртуальний друг" на першому реальному побаченні пограбував і побив жінку

У Миколаєві "віртуальний друг" на першому реальному побаченні пограбував і побив жінку

У Ленінський райвідділ міліції Миколаєва звернулася місцева мешканка 1983 р.н. із заявою про те, що в її квартирі невідомий, застосувавши фізичну силу, заволодів її мобільним телефоном, золотими виробами, фотоапаратом і двома ноутбуками.

Правоохоронці з'ясували, що дівчина познайомилася в мережі Інтернет з чоловіком і віртуально з ним спілкувалася. Через деякий час молоді люди вирішили зустрітися, а місцем зустрічі обрали квартиру дівчини.

Спочатку новий знайомий справив на господиню добре враження, але при подальшому спілкуванні почав поводитися агресивно. Він почав вимагати у дівчини гроші і цінності. Хлопець зв'язав їй руки і завдав декілька ударів в обличчя. Після цього він зателефонував своєму приятелеві, який чекав на вулиці, і сказав, щоб той піднімався в квартиру. Разом зловмисники винесли з квартири цінні речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Румуни на Львівщині обчищали клієнтів "ПриватБанку"

Прийнятими заходами співробітниками кримінального розшуку Ленінського райвідділу міліції були затримані місцеві жителі 1980 і 1989 рр.н.

Слідчим відділом Ленінського РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області за даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками ч.3 ст.186 КК України (грабіж), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 8 років.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві "віртуальний друг" на першому реальному побаченні пограбував і побив жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути