Ексклюзиви
субота, 05 травня 2012 14:08

У Мексиці знайшли обезголовлених та розчленованих 14 трупів, 9 повішених на мосту

У Мексиці за одну добу знайшли 23 понівечених трупа, при цьому 14 були обезголовлені та розчленовані. Деякі вбиті, як пише The Guardian, були журналістами, які писали про жорстоку війну між місцевими наркокартелями.

Тіла були знайдені в північному місті Нуево-Ларедо на кордоні з США. Спочатку поліція виявила дев'ять тіл зі слідами тортур - вони були повішені на мосту в межах міста. Деякий час по тому ще 14 тіл були знайдені в автомобілі, а їх голови виявлені в коробках з льодом у будівлі мерії, повідомляє BBC.

При цьому в повідомленні, залишеному біля повішених тіл, говорилося, що вбиті були членами одного з картелів, розправу над якими вчинили бойовики з клану суперника. Нуево-Ларедо є ареною зіткнень між двома найбільшими мексиканськими наркокартелями, що воюють за контроль над каналами постачання наркотиків у США.

На фотографіях, доступ до яких одержали журналісти, видно, що тіла покриті кров'ю, деякі з жертв були пов'язані і з кляпом у роті.

Мексиканські ЗМІ припустили, що вбивство 14-ти осіб - це помста за повішених на мосту, однак влада поки цього не підтверджує.

Близько 50 000 людей загинули в Мексиці в результаті насильства, пов'язаного з наркотиками, з 2006 року, коли президент Феліпе Кальдерон почав використовувати армійські частини для боротьби з наркокартелями.

Зараз ви читаєте новину «У Мексиці знайшли обезголовлених та розчленованих 14 трупів, 9 повішених на мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути