понеділок, 03 червня 2013 14:51

У Мексиці в кратер вулкана влетіло НЛО

У Мексиці в кратер вулкана влетіло НЛО
Фото: techno.bigmir.net

Непізнані літаючі об'єкти влітають в кратер вулкана в Мексиці. Такі кадри показала місцева телекомпанія.

Мексиканська державна телекомпанія Televisa показала у своєму ефірі ролик, на якому видно, як невідомі об'єкти влітають у кратер вулкану Попокатепетль.

НЛО кружляють навколо кратера діючого вулкана, а потім зникають у жерлі. Це не перший подібний випадок - за останні кілька років професійні журналісти і випадкові очевидці не раз бачили невідомі об'єкти над Попокатепетль, але ніхто так і не дізнався, що це було.

Мексиканські уфологи зацікавилися подією. Вони стверджують, що ці кадри наочно показують, що центр діючого вулкана - це місце зустрічей інопланетян.

Наприкінці жовтня 2012 року інший ролик з тієї ж теми викликав бурхливу дискусію. Місцевий телеканал помітив непізнаний літаючий об'єкт над вулканом і зняв його в HD-якості. За оцінками експертів, НЛО було кілометр у довжину і 200 метрів завширшки. Наступного дня оглядач телеканалу Televisa виклав в інтернет аналітичну статтю, в якій він спростовував усі можливості фальсифікації, пише techno.bigmir.net.

Вулкан Попокатепетль знаходиться в 65 кілометрах від столиці Мексики. Місцеві ЗМІ часто попереджають про загрозу виверження, але останній раз він викидував лаву у 1947 році. Раз на кілька років з вулкана виходить дим, але це не завдає населенню ніякої шкоди.

/media/video/500334/1_500334.flv

Зараз ви читаєте новину «У Мексиці в кратер вулкана влетіло НЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути