четвер, 07 березня 2013 08:49

Рассел Кроу у парку зіштовхнувся з НЛО

Актор Рассел Кроу виклав в Інтернет знімки дивного світного об'єкта, який йому вдалося сфотографувати в сіднейському ботанічному саду. На відеоряді, який складається з п'яти фотографій, дійсно видно щось, схоже на НЛО.

У своєму Twitter актор розповів, за яких обставин він зумів зняти незвичайне явище. Кроу пояснив, що прийшов в парк разом зі своїми друзями для того, щоб пофотографувати кажанів. Раптово над їхніми головами з'явився літаючий предмет, що потрапив в підсумку в об'єктив камери, встановленої на штативі.

Скептично налаштовані користувачі відразу засумнівалися в достовірності знімків, відзначивши, що "ефект НЛО" міг дати літак чи спотворення фотоапарату. У відповідь на це Кроу уточнив, що всі знімки зробив без спалаху, а сама лінза перебувала на одному місці, тоді як об'єкт рухався.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Нова дівчина Рассела Кроу молодша за нього на 26 років

Австралійська преса також з недовірою поставилася до свідчень інопланетного візиту, зауваживши, що раніше Кроу скаржився на не надто пильну увагу з боку публіки і журналістів до його останньої роботи "Місто пороку". ЗМІ припустили, що таким екстравагантним чином Кроу міг спробувати вирішити цю проблему.

Варто додати, що Рассел Кроу, який розлучився зі своєю дружиною Даніель Спенсер в минулому році, зустрічається з колегою по фільму "Знедолені". Обраницею голлівудської зірки стала 22-річна Саманта Баркс.

Різниця у віці з новою коханою у 48-річної зірки "Гладіатора" становить 26 років. Однак ця обставина Кроу нітрохи не лякає. Навпаки, парочка була помічена в одному з кафе в Беверлі-Хіллз, куди вони зайшли після занять у тренажерному залі.

Зараз ви читаєте новину «Рассел Кроу у парку зіштовхнувся з НЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути