понеділок, 15 жовтня 2012 13:06

Рассел Кроу пішов від дружини через її зраду

Рассел Кроу пішов від дружини через її зраду
Офіційні представники Рассела і Даніель утримуються від будь-яких коментарів Фото: kino-teatr.ua

Популярний голлівудський актор Рассел Кроу, відомий не тільки своїми зірковими ролями в картинах "Гладіатор" і "Швидкий і мертвий", але і вибуховим характером, пішов від дружини через дев'ять років після укладення шлюбу. Кажуть, причина в зраді дружини Даніель Спенсер.

Дев'ятирічний шлюб голлівудської знаменитості Рассела Кроу і Даніель Спенсер вважався одним з найміцніших, причому багато хто буквально в обличчя хвалили Даніель, що вона змогла впоратися з некерованим характером Рассела, який вже став візитною карткою актора і чимало попсував крові його колегам по знімальному майданчику.

Однак зараз з'явилася інформація, що Рассел і Даніель вирішили розлучитися. Перші чутки, що в зоряному сімействі не все гаразд, з'явилися в червні, коли папараці зняли Даніель в нічному клубі під руку із Даміаном Вайтсвудом, з яким вона знімалася в телешоу "Танці з зірками". Незважаючи на те що після цього була дуже зворушлива зустріч в аеропорту, багато світських хронікерів вирішили, що це не більше ніж постановка для численних фотографів.

Кажуть, що саме занадто близькі взаємини дружини Кроу зі своїм партнером по танцях і стали ймовірною причиною для розлучення. Офіційні представники Рассела і Даніель утримуються від будь-яких коментарів, саме подружжя зберігає гробове мовчання. Відзначимо, що Кроу і Спенсер, які одружилися в квітні 2003 року, виховують двох дітей: восьмирічного Чарльза та шестирічного Теннісона. Кажуть, хлопчики залишаться жити з матір'ю.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Рассел Кроу обмінявся футболкою з Кріштіану Роналду

У свою чергу, Кроу вирішив повністю присвятити себе кар'єрі. Тільки в наступному, 2013-му, році за участю Рассела вийде аж сім фільмів. Відповідно, голлівудська знаменитість рідко бував удома, в рідному Сіднеї. Деякі журналісти припускають, що надмірна зайнятість також могла стати ймовірною причиною розставання подружжя.

Зараз ви читаєте новину «Рассел Кроу пішов від дружини через її зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути