вівторок, 21 липня 2009 12:11

Рассел Кроу у реальному житті дотримується ролі Робіна Гуда (ФОТО)

Знаменитий австралійський актор Рассел Кроу, який знімається у режисера Рідлі Скотта у фільмі про Робіна Гуда, мабуть, вирішив повністю відповідати своєму героєві з екрану.

Як стверджує ресурс WorstPreviews, в один із знімальних днів Кроу на знімальному майданчику подарував співробітниці проекту гроші на автомобіль.

Звукооператор проекту Деніс Ярд запізнилася на початок зйомок, оскільки її автомобіль зламався по дорозі. Кроу почув, як жінка говорила про необхідність купити нову машину, і зробив якесь уїдливе зауваження.

У відповідь потерпіла сказала акторові, що йому точно не доводиться шукати гроші на придбання автомобіля. Кроу зрозумів, що його коментар був недоречний, вибачився і вручив звукооператорові п"ять тисяч фунтів стерлінгів на придбання нової машини.

Нагадаємо, що це вже не перший екстравагантний вчинок Рассела Кроу на зйомках "Робіна Гуда". Раніше актор влаштував імпровізований концерт для відвідувачів одного з пабів в Уельсі, де проходили зйомки декількох епізодів картини.

Він заспівав декілька пісень, роздав автографи і охоче фотографувався із співробітниками закладу.

Відзначимо, що роль коханої доброго злодія, Меріон, відвели акторці Кейт Бланшет.

Фільм Рідлі Скотта вийде в прокат 14 травня 2010 року.

Нагадаємо, що в 2000 році фільм "Гладіатор", у якому головну роль зіграв Рассел Кроу, завоював п"ять золотих статуеток американської Кіноакадемії і був визнаний кращим фільмом року.

За матеріалами: Lenta.ru, Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Рассел Кроу у реальному житті дотримується ролі Робіна Гуда (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути