понеділок, 18 лютого 2013 04:31

У Польщі придумали страхувати від метеоритних ударів, а в США - від контакту з НЛО

У Польщі придумали страхувати від метеоритних ударів, а в США - від контакту з НЛО
Фото: svit24.net

Уже незабаром на ринку страхових послуг Польщі може з'явитись пропозиція страхування від падіння метеоритів. Про це повідомляє Польське радіо, пише УНН.

Алєксандер Дашевський з офісу страхового омбудсмена Польщі наголосив, що фірми дуже швидко реагують на нові потреби, і метеорити, які в п'ятницю впали на території Росії, можуть збільшити попит на таку пропозицію.

Експерт зазначив у розмові, що вже тепер у багатьох країнах існує широка пропозиція нетипового страхування, наприклад, від контакту з позаземними цивілізаціями.

"Це у США, наприклад, де частина суспільства дуже сильно вірить, а навіть переконана, що прибульці з інших планет відвідують Землю. І в США є різного роду страхові пакети від небажаного контакту з НЛО", – сказав експерт.

Дашевський наголосив, що коли появиться можливість придбати страхування від наслідків удару метеориту, воно, напевно, не буде надто дорогим, оскільки таке явище трапляється рідко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух метеориту в Челябінську в 30 разів потужніший, ніж ядерна бомба в Хіросімі - NASA

Як відомо, у п'ятницю на Уралі впав метеорит - подія торкнулася жителів Челябінської, Тюменської, Курганської, Свердловської областей, а також північних територій Казахстану.

Падіння завершилося яскравим спалахом і потужним вибухом. У Челябінську, який був близький до епіцентру, ударною хвилею було пошкоджено будівлі, вибито близько 100 тисяч квадратних метрів скла. Близько 1,2 тисячі людей звернулися за медичною допомогою.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі придумали страхувати від метеоритних ударів, а в США - від контакту з НЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути