Ексклюзиви
середа, 12 серпня 2020 18:10

У лікарню доправили 4-річного хлопчика у важкому стані: що відомо

У лікарню доправили 4-річного хлопчика у важкому стані: що відомо
У лікарні Херсона рятують 4-річного хлопчика. У нього черепно-мозкова травма, садна та синці. Стан важкий. Тітка пояснила, племінник катався на дитячому велосипеді і кілька разів упав. Фото: facebook.com/khersonpolice.official

У лікарні Херсона рятують 4-річного хлопчика. У нього черепно-мозкова травма, садна та синці.

Хлопчик зазнав серйозних травм напередодні, 11 серпня, в Корабельному районі міста. Його стан тяжкий, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Встановлено, що дитина понад місяць мешкає в рідної тітки, адже обоє батьків позбавлені прав на виховання сина. Зі слів тітки, ввечері племінник катався на дитячому велосипеді у дворі. Коли повернувся додому, то знепритомнів. І жінка одразу викликала "швидку". Разом з племінником у дворі грався і рідний син жінки. Він пояснив, що брат кілька разів падав із велосипеда", - повідомили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер 6-річний хлопчик, якого побив хрещений

Крім того, правоохоронці з'ясували, що місяць тому під час проходження медичної комісії для оформлення в дитячий садочок, у хлопчика виявили недостатню масу тіла та незначну затримку в розвитку.

"Можливо, внаслідок постійного стресу під час проживання з біологічними батьками", - припускають правоохоронці.

Встановлюють свідків події, обставини та причини, за яких була травмована дитина. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом отримання хлопчиком тілесних ушкоджень. Для перевірки ситуації в родині залучені працівники відділу ювенальної превенції та служби у справах дітей.

У лікарню Маріуполя Донецької області госпіталізували непритомну 2-річну дитину із синцями. Дівчинка впала в кому, а за 3 доби померла. Медики назвали причину смерті. У дівчинки був лейкоз, його не лікували і навіть не виявили.

Зараз ви читаєте новину «У лікарню доправили 4-річного хлопчика у важкому стані: що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути