вівторок, 03 вересня 2013 11:40

У Криму зірвиголова обганяв 15 автівок і влаштував потрійне ДТП

У районі Камишевої об'їзної в Криму сталося ДТП. За попередніми даними, винуватцем аварії став водій "четвірки", який під час обгону боком зачепив "копійку", після чого відбулося лобове зіткнення з "Chery".

"Перший удар припав на мою" копійку", це відчув мій трирічний син, лежачи на колінах у дружини на задньому сидінні. Від хитавиці він вдарився головою об двері і розплакався, але добре, що все обійшлося. Водій "четвірки"- росіянин. Він почав обганяти колону із приблизно 15 машин по зустрічній, через суцільну, не бачачи знаків обмеження швидкості і напряму повороту. При обгоні він зачепив мене, пом'яв крило і загнув бампер у моєї машини, а після таранив лоб в лоб Chery, яка йшла за мною", - розповів учасник ДТП.

За словами очевидців, швидкість зірвиголови була за 100 км / ч. "Від удару багажник на даху "четвірки" злетів, а речі салону буквально видавили пасажирку ззаду на місце водія, який сам був придавлений сидінням", - зазначив постраждалий водій "копійки".

В результаті аварії п'ятеро людей отримали садна, переломи, струси.

Автор: Фото: www.0692.ua
 

 

Автор: Фото: www.0692.ua
 

Зараз ви читаєте новину «У Криму зірвиголова обганяв 15 автівок і влаштував потрійне ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути