понеділок, 02 вересня 2013 12:55

У Криму зловмисники з пістолетом та молотком за хвилину пограбували ювелірний магазин

У Криму зловмисники з пістолетом та молотком за хвилину пограбували ювелірний магазин
Фото: obozrevatel.com

У Сімферополі скоїли чергове зухвале пограбування - нальотчики напали на ювелірний магазин "Золотий оберіг ", який знаходиться на вул. Пушкіна.

"Факт підтверджуємо, відкрито кримінальне провадження ", - сказала прес -офіцер міськуправління міліції Сімферополя Оксана Сорокопудова , відмовившись розповісти будь-які подробиці.

Як вдалося дізнатися, нападників було двоє - вони були в окулярах, кепках і капюшонах. Один був озброєний пістолетом, в руках іншого був молоток. Пограбування тривало менше хвилини - нападники розбили вітрини, вигребли золото. Співробітники магазину запустили в одного з них стілець. Тим не менш, грабіжникам із золотом вдалося втекти через двори.

Сьогодні ювелірний магазин працює, проте керівництво не коментує подію. "Ми працюємо, я господиня, нічого говорити не хочу, не лізьте в моє особисте життя ", - сказала по телефону жінка і кинула слухавку.

Нагадаємо, в суботу в Сімферополі в мікрорайоні Пневматика був пограбований місцевий житель, який займався обміном валют. Він виходив з квартири з сумкою, в якій знаходилося трохи більше 40 тисяч доларів. Невідомі вихопили сумку, стріляли в валютника, намагалися втекти, але їх авто потрапило в ДТП. Частина грошей розлетілася, проте основну суму нальотчики зібрали і зникли.

Ще одне пограбування валютника відбулося в Криму на минулому тижні. Група невстановлених осіб у масках і рукавичках на Чорноморському шосе в районі Євпаторії, на автомобілях "Опель Вектра" та " Черрі Амулет", перегородила рух машині потерпілого. Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, його насильно відвезли за село каменоломнях Сакського району, де із застосуванням фізичного впливу відкрито викрали з автомобіля 180 тис. доларів.

Зараз ви читаєте новину «У Криму зловмисники з пістолетом та молотком за хвилину пограбували ювелірний магазин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути