субота, 10 серпня 2013 14:22

Перед смертю мер Феодосії розмовляв з міліціонером і міг розповісти про прикмети кілера - ЗМІ

Перед смертю мер Феодосії розмовляв з міліціонером і міг розповісти про прикмети кілера - ЗМІ
Олександр Бартенєв Фото: trust.ua

Мер Феодосії Олександр Бартенєв під час сутички у під'їзді зірвав з нападника вовняну маску-балаклаву. Тому перед смертю міг повідомити правоохоронцям прикмети кілера, який на нього напав і важливу інформацію, що допоможе розкрити злочин.

Про це повідомляє ZN.UA з посиланням на джерела.

За даними видання, в лікарні до операції Бартенєв мав розмову з начальником Феодосійського міськвідділу міліції. Однак, нападник не затриманий і не оголошений в розшук. У кримській міліції офіційно повідомили, що покищо немає підозрюваних у справі і опрацьовується версія пограбування.

Перший заступник начальника ГУ МВС в АР Крим Олег Кирилін підтверджує, що Бартенєв до операції розмовляв з начальником міліції Феодосії. Однак він не підтверджує інформацію про зірвану з вбивці маску і не відповідає на питання, чи повідомив поранений мер інформацію про нападника і свою версію замаху.

"Підозрюваного, тобто, особи, якій повідомлено про підозру або затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, немає. Ніхто не затриманий. Але відповісти на запитання, чи встановлена особа людини, що напала на потерпілого, я поки не можу в інтересах слідства. Як тільки він буде затриманий - громадськість знатиме, начальник главку МВС одразу ж, думаю, проведе прес-конференцію. У мене немає ніяких сумнівів, що ми це вбивство розкриємо", - сказав перший заступник начальника главку МВС у Криму.

Кирилін наполягає, що версію розбою виключати не можна. Встановлено, що в барсетці лежала серйозна сума в іноземній валюті, в доларах.

Нагадаємо, згідно з офіційною версією слідства, 27 липня о 01.30 Бартенєв повернувся додому, поставив авто в гараж, зайшов у під'їзд п'ятиповерхового будинку. Його наздогнав зловмисник і з відстані приблизно в півтора метра вистрілив у спину з обріза. Після цього між пораненим і нападникам зав'язалася боротьба. Нападник, кинувши обріз мисливської рушниці 16-го калібру, зник. На шум вийшли сусіди, викликали "швидку". У той же день ввечері, після двох операцій, що проводилися у Феодосійській міській лікарні, Бартенєв помер.

Зараз ви читаєте новину «Перед смертю мер Феодосії розмовляв з міліціонером і міг розповісти про прикмети кілера - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути