середа, 31 липня 2013 12:58

Мера Феодосії убив професіонал, який знав про незгортання крові жертви

Мера Феодосії  убив професіонал, який знав про незгортання крові жертви
Кажуть, що у мера Феодосії ще з минулого року виникли проблеми з нафтовою компанією. Фото: zn.ua

Убивця мера Феодосії Олександра Бартенєва був професіоналом, і знав про незгортання крові жертви.

Про це з посиланням на джерело у правоохоронних органах пише газета "Вести".

"Це було зроблено професійно. Вбивця був обізнаний, що мер страждав спадковим незгортанням крові, і навіть легке поранення призведе до сильної крововтрати, і смерть якщо не буде миттєвою, то все одно настане і буде болісною", - заявило джерело.

Він також додав, що Бартенєв уже в лікарні розповів міліції, що у нього у барсетці було близько 10 тисяч гривень: "Але навіщо стріляти? Всі гоп-стопники у гіршому випадку оглушують жертву і забирають все, що потрібно. Барсетка - це для відводу очей".

Один із близьких до оточення Бартенєва людей повідомив виданню, що у мера ще з минулого року виникли проблеми з нафтовою компанією - Бартенєв у 2008 році пішов із керівництва Феодосійського підприємства з забезпечення нафтопродуктами, обравшись мером, але частково зберіг негласний контроль над ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мера Феодосії вбили не через "амурні" справи, а через землю чи контрабанду" - Москаль

"Нібито у 2012 році один нафтотрейдер із країн СНД доставив на Феодосійську нафтобазу велику партію пального. І потім нафтопродукти нелегально розпродали у Криму. У курсі цієї афери нібито був і Бартенєв. На фініші нафтотрейдер недорахувався великої кількості пального та пред'явив претензії феодосійському голові. Той заявив, що чути нічого не хоче про це. Остання розмова був близько місяця тому. Вона закінчилася скандалом і взаємними звинуваченнями", - зазначило джерело.

Нагадаємо, мер Феодосії Бартенєв 27 липня потрапив у реанімацію після того, як невідомий вистрілив йому у спину з обрізу мисливської рушниці. Вранці у суботу голові міста зробили кілька операцій, ввечері того ж дня він помер.

Міліція вважає, що на мера Феодосії скоїли розбійний напад. Нападник забрав барсетку з грошима та документами мера. Міліція знайшла сумку, грошей у ній не було. За словами глави кримського управління МВС М. Слєпаньова, головна версія нападу - пограбування. Але слідство розглядає й інші: помста, комерційна та професійна діяльність Бартенєва.

Зараз ви читаєте новину «Мера Феодосії убив професіонал, який знав про незгортання крові жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути