субота, 27 липня 2013 15:04

Невідомий вистрелив з рушниці у спину мера Феодосії

Невідомий вистрелив з рушниці у спину мера Феодосії
Олександр Бартенєв Фото: kafanews.com

Минулої ночі у мера Феодосії Олександра Бартенєва стріляв невідомий. Зараз він перебуває в реанімації. Про це повідомляє прес-служба кримського управління МВС.

"27 липня цього року о 2:10 в чергову частину Феодосійського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря Феодосійської міськлікарні про те, що о 1:50 в медзаклад було доправлено мера м. Феодосія Олександра Бартенєва з вогнепальним пораненням спини", - зазначається в повідомленні.

У ході огляду місця випадку було встановлено, що постріл у спину потерпілому було здійснено в під'їзді його будинку з обріза одноствольної рушниці.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками складів злочинів, передбачених ч.4 ст. 187 (розбій), ч.2 ст. 15 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство), санкції яких передбачають покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.

Як повідомляє агентство "Укрінформ", напад на Бартенєва міг бути вчинений з метою пограбування. Слідство також розглядає й інші версії: професійну, політичну діяльність і комерцію. Про це на брифінгу в Сімферополі заявив начальник Головного управління МВС України в АРК Михайло Слепаньов.

"Одна з версій - пограбування. Свідки говорять, що чули бійку в під'їзді, мабуть, мер захищався від нападників, потім пролунав постріл. У Бартенєва викрали барсетку, яку пізніше знайшли, але там тільки документи, грошей немає", - сказав він, додавши, що той, хто стріляв, кинув обріз на місці злочину.

За словами Слепаньова, слідчі вже склали попереднє орієнтування на нападника.

Зараз ви читаєте новину «Невідомий вистрелив з рушниці у спину мера Феодосії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути