пʼятниця, 25 лютого 2011 19:54

У Криму затрелився голова-"регіонал" прибережного Веселого

У Криму затрелився голова-"регіонал" прибережного Веселого

Сьогодні, 25 лютого, в Криму застрелився голова Веселівської сільської ради Ігор Юшко.

"Чоловіка знайшов його родич біля автомобіля з вогнепальним пораненням в районі серця. Родич викликав швидку допомогу і міліцію. Імовірно, самогубство скоєно з мисливської рушниці, яка зареєстрована і належить йому", - повідомила начальник прес-служби кримського управління МВС Ольга Кондрашова.

При цьому головний лікар територіального медичного об'єднання Судакської міськради Ольга Послєдова повідомила, що у Юшка діагностували вогнепальне поранення в районі серця.

"Надійшов у стані агонії. Реанімаційні заходи ефекту не дали. Помер з дуже низьким тиском. Там заряд з дробу, там є і вхідний отвір, великий, діра. І кілька, штук сім, слідів від того, як вилітав дріб з бокової поверхні грудної клітини", - додала вона. За словами Послєдової, Юшко був доставлений до лікарні бригадою швидкої допомоги "не з дому".

У свою чергу заступник начальника Головного управління МВС України в Криму Анатолій Місюра повідомив, що Юшко залишив передсмертну записку. Що саме міститься в передсмертній записці, Місюра не уточнив.

При цьому джерело в МВС України зазначило, що самогубство Юшка не пов'язане з професійною або партійною діяльністю. "Там особисто-побутові мотиви. Причому, за словами дружини, він неодноразово говорив про намір накласти на себе руки", - сказав він.

Юшко очолював первинну організацію Партії регіонів у селі Веселе. У нього залишилося троє дітей.

Зараз ви читаєте новину «У Криму затрелився голова-"регіонал" прибережного Веселого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути