Ексклюзиви
вівторок, 21 лютого 2012 14:05

У Києві вкрали 4,6 мільйона гривень, виділених для Євро-2012

У Києві вкрали 4,6 мільйона гривень, виділених для Євро-2012

Прокуратурою Деснянського району Києва за результатами перевірки додержання законодавства при використанні бюджетних коштів для виконання Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи-2012 з футболу порушено кримінальну справу за фактом вчинення службовими особами Республіканського вищого училища фізичної культури та ТОВ "СК–БУД" злочину.

Шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення вказаними особами спричинено збитків державі на загальну суму понад 4,6 млн. грн. (ч.2 ст.364, ч.2 ст.366 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стадіони подорожчали удвічі-втричі

Як встановлено під час прокурорської перевірки, службові особи Училища та ТОВ "СК–БУД" з метою заволодіння грошовими коштами склали та підписали завідомо неправдиві документи – акти приймання виконаних робіт у повному об'ємі з капітального ремонту приміщень гуртожитків №1, №2 Училища та медичної частини, що розташовані на вул.Матеюка в столиці.

Відповідно, замовником перераховано на розрахункові рахунки ТОВ "СК–БУД" державні кошти на загальну суму понад 14 млн. грн.

Однак контрольним обстеженням встановлено не виконання робіт з капітального ремонту зазначених приміщень на загальну суму понад 4,07 млн. грн. та завищення загальновиробничих витрат на суму більше 557 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «У Києві вкрали 4,6 мільйона гривень, виділених для Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути