Ексклюзиви
пʼятниця, 15 листопада 2013 14:44

У Києві через несправну розетку загинула пенсіонерка

Вранці, 15 листопада, в одній із багатоповерхівок по Оболонському проспекту, 28а сталася пожежа. Під час рятувальної операції вогнеборці виявили у квартирі на 3-му поверсі тіло 61-річної жінки, повідомляє прес-служба ДСНС у Києві.

Оболонські рятувальники о 8:02 отримали тривожний дзвінок про пожежу. Вогнеборці негайно вирушили на допомогу мешканцям. На місці з'ясувалося, що палає квартира на 3-му поверсі. Вже о 8:30 вогонь було повністю подолано. Під час рятувальної операції бійці знайшли у коридорі тіло 61-річної жінки.

За попередніми даними, на момент початку пожежі жінка знаходилися у кухні. В той час у кімнаті виник аварійний режим у роботі електророзетки, що спричинило займання. Жінка відчула дим та вирішила перевірити звідки він іде, відчинила двері та зробила лише кілька вдихів, після чого без тями впала на підлогу.

До приїзду пожежних та медиків жінка вже не дожила. Подібна трагедія трапилася через чад, що виділяється під час горіння чи тління штучних матеріалів таких, як пластик, набивка меблів і таке інше.

 

Зараз ви читаєте новину «У Києві через несправну розетку загинула пенсіонерка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути