пʼятниця, 08 листопада 2013 11:50

Активісту "Дорожнього контролю" на Донеччині підпалили автівку

У Ясинуватій (Донецька область ) невідомі підпалили автомобіль активіста громадського руху " Дорожній контроль" Павла Охріменко.

Займання сталося 7 листопада близько 19.00.

Пожежу вдалося згасити вогнегасником, проте у авто тріснуло лобове скло, вогонь зіпсував пластикову решітка повітрозабірника та решітку кондиціонера в салоні.

За припущенням Охріменко, невідомі облили машину бензином, а потім підпалили, однак він вчасно відреагував і вжив заходи з порятунку автомобіля.

Охріменко регулярно публікує відео-звіти рейдів на своїй сторінці в соціальній мережі " Вконтакте" і виступає з різкою критикою працівників ДАІ.

Як повідомлялось, у вересні на Луганщині в Краснодоні невідомі спалили автомобіль активіста "Дорожнього контролю" Миколи Найдіна.

Нагадаємо, у липні двоє невідомих чоловіків побили активіста "Дорожнього контролю" Олега Богданова біля під'їзду його будинку в Донецьку. Чоловіка шпиталізували: в нього зламана верхня щелепа, ніс, а також множинні побої по всьому тілу. Активіст припускав, що напад був пов'язаний із його діяльністю в організації.

 

Зараз ви читаєте новину «Активісту "Дорожнього контролю" на Донеччині підпалили автівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути