середа, 23 жовтня 2013 09:39

Столичні даішники для боротьби із "Дорожнім контролем" найняли банду "тітушок"

Столичні даішники для боротьби із "Дорожнім контролем" найняли банду "тітушок"

Керівництво УДАІ Києва уклало негласний договір з групою молодих людей для спільної боротьби з "Дорожнім контролем".

Суть цього договору полягає в тому, що ДАІ буде дозволяти цим людям проводити нелегальні вуличні гонки, а натомість вони будуть полювати за журналістами та активістами "ДК". Дана група людей зараховує себе до київського відділення російського проекту smotra.ru, пише Цензор.НЕТ.

Так, 15 жовтня 2013 року, активіст "Дорожнього контролю" Максим Коломієць зафіксував факт порушення ПДР патрулем ДАІ Києва №2149 та попросив старшого наряду припинити правопорушення. Даішник відмовився пред'явити своє службове посвідчення. Після цього, він дістав мобільний телефон і почав комусь телефонувати. На питання Максима "ви викликаєте старшого?", інспектор ДАІ відповів "так".

Через десять хвилин на місці подій з вереском зупиняється Nissan Juke ВВ2021СН, звідки виходить група молодих людей на вигляд 18 років. Один з них, з цигаркою в зубах, починає чіплятися до активіста "ДК" Максима явно захищаючи інспекторів ДАІ. Після невеликої бесіди, Максим зі своїм другом сідають в свою машину і їдуть. У свою чергу, молоді люди стрибають у Juke і починають переслідування.

Як видно на відеозапису, члени київського smotra.ru роблять безліч аварійних ситуацій, виляють по дорозі, провокують ДТП. На перехресті біля ТРЦ Караван, молоді люди на Nissan Juke спереду блокують автомобіль "Дорожнього контролю", а ззаду їх підтискає VW АА2450ВО. Далі, "наглядачі" вибігають з машини, відкривають задні двері автомобіля "ДК" і починають лізти в салон з метою "розібратися".

Ще через деякий час, на місце приїжджає патруль ДАІ №2149, і інспектор, який телефонував, починає мило спілкуватися з цими молодими людьми. Те, що Nissan Juke стоїть поперек дороги і блокує автомобіль "ДК", даішник взагалі не помічає. Він записує щось на папірець і після невеликої бесіди, патруль ДАІ їде разом з Nissan Juke. На відеокамеру, члени "Смотра-Киев" зізналися, що допомагають міліції і борються з "Дорожнім контролем".

В кінці відеосюжету, інтерв'ю дає людина на ім'я Тарас, який представився керівником київського відділення smotra.ru. На відеокамеру він сказав, що він повністю підтримує "Дорожній контроль" та його команда ніколи не співпрацювала з працівниками міліції. Однак, буквально сьогодні, на сторінці групи "Смотра-Киев" в соціальній мережі Вконтакте, Тарас почав ображати "ДК". Таким чином, на публіку "Смотр-Киев" декларує свою незалежність, а за фактом працює на ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «Столичні даішники для боротьби із "Дорожнім контролем" найняли банду "тітушок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути