вівторок, 01 жовтня 2013 09:42

В Одесі п'яний даішник збив жінку на автобусній зупинці – ЗМІ

В Одесі п'яний даішник збив жінку на автобусній зупинці – ЗМІ
Фото: google.com.ua

Приблизно о 19:30 30 вересня автомобіль Mitsubishi під управлінням дуже п'яного чоловіка збив жінку на автобусній зупинці в районі перетину Овідіопольської та об'їзної дороги в Одесі.

За словами очевидців, автомобіль декілька метрів протягнув збиту жінку по землі. Постраждала була госпіталізована з важкими травмами.

Свідки ДТП стверджують, що чоловік, який перебував за кермом авто, був настільки п'яний, що навіть не зміг самостійно вибратися з транспортного засобу. При цьому присутні впізнали в ньому одного зі співробітників ДАІ Іллічівська.

На місце подій оперативно прибули співробітники прокуратури і високопоставлені міліцейські чини, включаючи начальника обласного управління ДАІ.

Присутні на місці ДТП люди підозрюють, що винуватця ДТП спробують "відмазати" від покарання: вони говорять, що один з високопоставлених міліціонерів вже спробував пояснити свідкам, що ті помилилися, і що за кермом автомобіля насправді знаходився інший чоловік.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі п'яний даішник збив жінку на автобусній зупинці – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути