понеділок, 17 червня 2013 23:36

У Кіровограді у будинку згоріла сім'я

17 червня о 00:23 у Кіровограді на вул. Антонова згорів приватний будинок. В середині рятувальники знайшли тіла чотирьох людей, серед них 5-річної дитини.

"Про пожежу повідомили сусіди. Вони намагалися врятувати людей, але полум'я вже охопило весь будинок. На виклик виїхали три відділення нашої служби. Коли загасили пожежу, почали розбирати конструкції будинку. Там знайшли обгорілі людські тіла, двох чоловіків, жінки і дитини.  Причина пожежі і смерті встановлюється", - повідомив Микола Леськів із управління державної служби надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області.

 

65-річного господаря звали Микола. Разом з ним жили: донька - 29-річна Наталія, зять - 33-річний Євген і двоє їхніх дітей, 5-річний Владислав та 9-річна Валерія.

"Тіло, яке знайшли біля батьків, належить хлопчику. А дівчинки, кажуть, дома не було. Припускають, що може в когось гостювала з рідні. Їхня хата вже раз горіла. Якраз на Новий рік, здається, 2010 року. Тоді загорілася проводка. Тоді усіх встигли врятувати. Цього разу так сталося, ймовірно, через те, що всі вже спали. Пожежників викликали не лише ми, сусіди, а й перехожі", - розповів 65-річний Іван Васильович, який живе на вул. Антонова.

Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді у будинку згоріла сім'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути