пʼятниця, 22 лютого 2013 08:51

У "Каравані" знову стріляли. На парковці у чоловіка випустили 2 кулі

У "Каравані" знову стріляли. На парковці у чоловіка випустили 2 кулі
Фото: obozrevatel.com

Не встиг Київ відійти від вересневої трагедії у "Каравані", як тут знову пролилася кров. Сьогодні вночі на парковці киянин побив і двічі вистрілив у чоловіка. Його з гематомою на голові і простреленою ногою забрала швидка. У ТРЦ спробували приховати надзвичайну подію, адже тут навіть охорона працює в страху, пише Сегодня.

Близько 2:30 працівники цілодобових закладів у ТРЦ "Караван" почули постріли. "Аж руки похололи і серце опустилося, відразу перед очима з'явилася та кривава картина, коли наших повбивав Мазурок. Потім мені сказали, що стрілянина - на вулиці, і стріляють відвідувачі ресторану "Мафія". Нібито компанія довго сиділа, випили і влаштували розбірки, їх, щоб не побили інтер'єр, попросили вийти на вулицю", - розповідає співробітниця Валентина.

У "Мафії" ж і офіціанти, і адміністрація запевняли, що про перестрілку не знають, бешкетників вночі не було, а зі зброєю - тим більше. Світло на те, що трапилося пролив охоронець Олександр: "Так, таке було, але я вас запевняю, ці люди не були відвідувачами нашого закладу. Вони билися, а потім стріляли на парковці перед рестораном. Ми тільки викликали міліцію".

Після двох пострілів довелося викликати не тільки міліцію, але й швидку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матері Мазурка так і не повернули золото, вилучене під час обшуку

"Потерпілого спочатку вдарили по голові рукояткою пістолета, а потім в нього вистрілили", - розповіли очевидці.

У міліції підтвердили, що перестрілка відбулася між відвідувачами ресторану.

"Попередньо встановлено, що обидві сторони конфлікту перебували в нічному ресторані, де і посварилися. "Розв'язка" п'яної сварки сталася на вулиці. Один з учасників конфлікту зробив декілька пострілів з предмета, схожого на пістолет (охоронці кажуть, що стріляли з пневматики. - Ред.). Потерпілий з гематомою на голові і пораненням ноги доставлений до лікарні", - сказала помічник начальника Оболонського РУВС Вікторія Білозерцева.

За її словами, особи всіх учасників конфлікту встановлені, а саму подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Підозрюваний може потрапити до в'язниці на 7 років.

У міліції кажуть, що після історії з Мазурком в "Караван" їх викликають мало не щодня.

"Те щось вкрадуть, то хтось посвариться. Зрозуміло, що в такому великому ТРЦ не буває без конфліктів, але, схоже, що зараз охорона подвійно перестраховується ", - розповіли міліціонери.

Зараз ви читаєте новину «У "Каравані" знову стріляли. На парковці у чоловіка випустили 2 кулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути