субота, 17 листопада 2012 14:40

Мати Мазурка не впізнала сина: "То молода дитина. Невже це Славік?"

Мати Мазурка не впізнала сина: "То молода дитина. Невже це Славік?"
Галина Мазурок Фото: segodnya.ua

Тіло Ярослава Мазурка привезли на Північне кладовище столиці і починають ховати. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Мати Ярослава заявляє, що це не її син: "Не тримайте мене, бо тепер точно знаю, що це не мій син. Я падала, тому що думала, що це мій син. А його відкрили, тепер точно знаю, що це не моя дитина. Мій був чорнявий, а цей зовсім молодий хлопець і кучерявий".

Мати просить, щоб його ще раз відкрили, бо у морзі було дуже темно. Там також було повно людей, яких вона не знає. Труну відкрили.

"То молода дитина. Невже це Славік? То не його носик. Він з 12 років боксом займався. У нього був великий ніс, губи не раз розбивали. Тут губи тоненькі", - торкається рукою до тіла.

"Це не він", - заявила вона.

Нагадаємо, 7 листопада в Сирецькому парку, недалеко від станції метро "Сирець", знайшли тіло чоловіка, схожого на Мазурка, який підозрюється в розстрілі трьох охоронців ТРЦ "Караван" 26 вересня. Тоді загинули три охоронці, ще один постраждав.

8 листопада міліція повідомила, що згідно з перевіркою, відбитки пальців рук ідентичні зі слідами пальців рук, вилучених при огляді місця вбивства.

У кишені штанів загиблого правоохоронці виявили паспорт громадянина України Ярослава Мазурка, 13.06.1974 року народження, технічний паспорт на мотоцикл "Ява", водійське посвідчення на ім'я Мазурка, довідку про ідентифікаційний код на ім'я Мазурка. На місці події знайдено також револьвер-наган "ЯП 165 П" з однією стріляною гільзою в барабані. Згідно з результатами первинного дослідження, цей револьвер перероблений в нарізну вогнепальну зброю і придатний для стрільби.

Зараз ви читаєте новину «Мати Мазурка не впізнала сина: "То молода дитина. Невже це Славік?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути