четвер, 15 листопада 2012 18:58

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Правоохоронці хочуть "пришити" покійному Мазурку й інші злочини?

Правоохоронці хочуть "пришити" покійному Мазурку й інші злочини?
Слідчі органи відпрацьовують Мазурка на предмет його можливої причетності до інших звершених аналогічним чином злочинів. Фото: svit24.net

Слідчі органи міліції не мають наміру закривати справу Мазурка, поки не встановлять всі обставини розстрілу охоронців у столичному ТРЦ "Караван" і не дослідять можливу причетність стрілка до скоєння аналогічних злочинів.

Про це сьогодні журналістам заявив начальник головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник.

За його словами, міліція продовжить розслідування цієї справи, поки також не встановить його можливих спільників, де він ховався, у кого брав зброю і чим займався в колишні роки. "Те, що він (Ярослав Мазурок) скоїв злочин у "Каравані" - ми вважаємо, що це доведено на сьогоднішній день, але тільки після того, як ми проведемо цю роботу, ми вже про це говоритимемо категоричніше", - сказав Фаринник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У справі Мазурка оприлюднюють лише вигідну інформацію — криміналіст

За його словами, наразі слідчі органи поетапно відпрацьовують Мазурка на предмет його можливої причетності до інших звершених аналогічним чином злочинів.

"Ця вся робота - вона ще довго-довго вестиметься, тим паче, що на сьогоднішній день ми вже дали дозвіл дружині на похорони. Вона вже сьогодні могла забрати тіло з моргу, але до обіду ще не забрала. Поспішати, як кажуть, нікуди, тому що є дуже багато нерозкритих злочинів, які здійснені способом, схожим на звершене вбивство в "Каравані", і тому це все потрібно перевірити", - зазначив Фаринник.

При цьому він запевнив, що ніяких спеціальних підходів для того, щоб списати нерозкриті злочини на небіжчика, не буде.

Начальник ГУ МВС відзначив, що при цьому родичі Мазурка зможуть скористатися послугами адвокатів для того, щоб доводити його невинність.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці хочуть "пришити" покійному Мазурку й інші злочини?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути