Ексклюзиви
вівторок, 13 листопада 2012 19:30

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

З Ярослава Мазурка зроблять найнебезпечнішого кілера України — адвокат

З Ярослава Мазурка зроблять найнебезпечнішого кілера України — адвокат
Лаврентій Кухалейшвілі Фото: fakty.ictv.ua

Лаврентій Кухалейшвілі, адвокат дружини Ярослава Мазурка, вважає, що правоохоронці повісять інші вбивства на Ярослава. Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua.

"За той проміжок часу, коли Ярослав нібито переховувався, було багато версій, що він причетний до різних вбивств. Мої прогнози стосовно подій цієї справи такі, що зараз на нього це все повісять і посмертно вручать йому медаль "Кілер номер один в Україні", - розповів Кухалейшвілі.

Нагадаємо, що після розстрілу у "Каравані" у МВС не виключали, що Мазурок, починаючи з 2004 року, брав участь як мінімум в десятці таких епізодів, залишивши по собі близько 20 трупів.

Версію адвоката Мазурка заперечив Олександр Костенко, завідуючий відділом проблем кримінального права Інституту держави і права ім. Корецького.

"Я думаю, оскільки справа набула такого розголосу, навряд чи пройде такий варіант, що на нього все повісять. Як кажуть, немає людини, немає справи", - розповів Костенко.

Тіло чоловіка з паспортом Ярослава Мазурка було знайдено 7 листопада у Києві. Повідомлялося, що він помер від вогнепального поранення, попередня версія загибелі — самогубство. Дружина Ярослава Людмила Мазурок впізнала свого чоловіка.

Як повідомлялося, 26 вересня вдень охоронець торгово-розважально центру "Караван" на вул.Лугова в Києві помітив, що один з відвідувачів викрав товар, після чого останньому було запропоновано пройти в кімнату охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого важко поранив, а потім сховався. Міліція стверджує, що вбивця — Ярослав Мазурок.

Зараз ви читаєте новину «З Ярослава Мазурка зроблять найнебезпечнішого кілера України — адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути