вівторок, 13 листопада 2012 17:16

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Адвокат дружини Мазурка продовжить власне розслідування справи "караванського стрілка"

Адвокат дружини Мазурка продовжить власне розслідування справи "караванського стрілка"
Свої думки адвокат оприлюднить після офіційної версії правоохоронців. Фото: tsn.ua

Лаврентій Кухалейшвілі, адвокат Людмили Мазурок, продовжить своє власне розслідування попри те, що його відсторонили від справи. Свою версію стосовно цього він оприлюднить після завершення справи правоохоронцями. Про це юрист заявив кореспонденту Gazeta.ua.

"Незважаючи ні на що, я буду далі проводити своє особисте розслідування. Бо у мене зібралося дуже багато інформації. Я почекаю закриття справи, рано чи пізно її закриють. От тоді я зможу ознайомити громадськість з матеріалами і дати їм правову оцінку. Пошукати відповіді на наші запитання, яких багато накопичилося. У мене є своя аналітика", - сказав Лаврентій Кухалейшвілі.

Свої думки адвокат оприлюднить після офіційної версії правоохоронців.

"Виникає питання хто скидав інформацію, для чого і з якою метою. У мене є певні думки. Я їх зараз озвучувати не буду. Але я більше ніж впевнений, що це чітко спланована акція", - заявив Кухалейшвілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Недалеко від місця самогубства Мазурка знайшли ще один труп

За його словами, у справі "караванського стрілка" багато загадок, а з самого першого дня були спекуляції.

"Якби чоловік з "Каравану" не хотів, щоб його помітили він би одягнув кепку. Всі бачили, що у нього була кепка. Коли він іде, то він дивиться на приховані камери у "Каравані". Він знав, що вони там стоять. Виходить когось чекає, кого? Чекає поки до нього підійдуть і йде з зарядженим пістолетом. Якби не хотів йти з охоронцями, він міг би їх відштовхнути і втекти", - розповів адвокат.

Нагадаємо, тіло чоловіка з паспортом Ярослава Мазурка було знайдено 7 листопада у Києві. Повідомлялося, що він помер від вогнепального поранення, попередня версія загибелі — самогубство. Дружина Ярослава Людмила Мазурок впізнала свого чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат дружини Мазурка продовжить власне розслідування справи "караванського стрілка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути