четвер, 21 червня 2012 09:06

У кабінеті ужгородського декана знайшли букет із грошей

У кабінеті декана економічного факультету Ужгородського нацуніверситету Василя Мікловди під час обшуку знайшли цілий букет із грошових купюр. Про це повідомили у прес-службі Закарпатської обласної прокуратури.

Автор: Фото: Прес-служба Закарпатської обласної прокуратури
  Серед грошових «бутонів» - купюри в 5, 10 гривень, 5 євро, 1 долар
Серед грошових «бутонів» - купюри в 5, 10 гривень, 5 євро, 1 долар

"19 червня в чергову частину УБОЗ УМВС України в Закарпатській області надійшла заява від студентки Ужгородського національного університету про те, що ще 21 травня декан економічного факультету УжНУ Василь Мікловда, в службовому кабінеті, отримав від неї хабар в розмірі 1200 доларів США за успішну здачу екзаменаційної сесії. Перевіркою було встановлено, що декан справді вимагав та одержав раніше обумовлену суму хабара. Того ж дня, 19 червня, декан отримав хабар в розмірі 1200 доларів уже від іншого студента, після чого був викритий працівниками УБОЗ УМВС України в Закарпатській області на місці вчинення даного злочину", - розповіли у прес-службі прокуратури.

Коли працівники міліції зайнялися обшуком у службовому кабінеті Василя Мікловди, знайшли там ще й букет квітів, вироблений із грошей різного номіналу. Серед грошових "бутонів" - купюри в 5, 10 гривень, 5 євро, 1 долар.

За даним фактом у прокуратурі області стосовно Василя Мікловди порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч .3 ст. 368 КК України (хабарництво).
Слідчим прокуратури внесено подання про обрання запобіжного заходу Василю Мікловді у вигляді застави, яке скеровано до суду.

Досудове слідство проводиться відділом нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством прокуратури області.

Зараз ви читаєте новину «У кабінеті ужгородського декана знайшли букет із грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути