середа, 20 червня 2012 16:03

В Ужгороді декан економічного факультету за $1200 допомагав із сесією

В Ужгороді декан економічного факультету за $1200 допомагав із сесією
Викладача із грошима в кишені штанів затримали у службовому кабінеті. Фото: hoboctu.com

В Ужгороді працівники УБОЗу затримали на хабарі декана економічного факультету Ужгородського нацуніверситету Василя Мікловду. Викладача упіймали "на гарячому", коли він отримував від одного зі студентів 1200 доларів.

"До чергової частини обласного управління по боротьбі з організованою злочинністю звернулися двоє студентів. Вони розповіли, що за успішну здачу сесії декан факультету вимагає від них гроші. Викладача із грошима в кишені штанів затримали у службовому кабінеті", - розповіли у прес-службі УМВС України в Закарпатській області.

Кажуть, Василь Мікловда вимагав цю суму, аби допомогти ужгородцю Михайлу та його сестрі скласти сесію. Гроші в присутності понятих було вилучено. Тепер декана притягають до кримінальної відповідальності за статтею 368 ч. 3 Кримінального кодексу України (одержання хабара в особливо великому розмірі). Викладач знаходиться на підписці про невиїзд.

У міліції кажуть, якщо його вину буде доведено в суді, декану загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна.

 

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді декан економічного факультету за $1200 допомагав із сесією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути