Ексклюзиви
понеділок, 02 вересня 2013 14:49

У Харкові кінь відкусив 12-річній дівчинці півруки

У Харкові кінь відкусив 12-річній дівчинці півруки
Фото: uk.wikipedia.org

12- річна харків'янка ледь не позбулася руки. Дівчинка стверджує, що її вкусилв кінь на пасовищі, куди вона ходила з подругами вчитися їздити верхи.

За словами постраждалої, кінь побачив у неї в руках яблуко і рвонув його зубами. Дорослих поруч не було, а діти, що стали свідками інциденту, злякалися і розбіглися.

На несамовитий дитячий крик прибігла жінка, яка живе неподалік від пасовища. "Дівчинка дуже сильно кричала. У неї було відірвано півруки. Просто м'яз відірваний. І все це вона несла в руці" , - розповідає жінка.

У лікарні батьків дівчинки попередили, що можливо доведеться ампутувати руку. Адже кобила порвала м'язи від ліктя до зап'ястя. Втім, медики зберегли маленькій пацієнтці руку.

Правоохоронці з'ясовують всі обставини інциденту. Кажуть: як насправді було завдано травм, зубами або копитом, для слідства не має значення. Значення має той факт, чому поруч з дитиною не було дорослих: батьків дівчинки або власників коней.

Батьки постраждалої дитини вимагають закрити спортивний клуб. А господиня стайні, у свою чергу, звинувачує батьків, які відпустили школярку одну до коней.

Попереду у дитини ще кілька операцій на правій руці. Однак Таня часу дарма не втрачає і вчиться писати лівою.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові кінь відкусив 12-річній дівчинці півруки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути