Ексклюзиви
середа, 14 серпня 2013 16:17

У Криму 11-місячна дитина втопилася у відрі з водою

У Криму 11-місячна дитина втопилася у відрі з водою

У вівторок, 13 серпня, у селі Тиловому 11-місячна дівчинка втопилася у відрі з водою, повідомляє сектор зв'язків з громадськістю УМВС України в м. Севастополі.

Молода жінка, що мешкала в будинку свого батька, після народження дочки виховувала її одна. Трагедія сталася, коли дитину залишили у будинку саму.

19-річна мати розповідає, що перебувала в цей час на вулиці і спостерігала за дочкою, яка грала в кімнаті на підлозі, через відкриті двері. Однак, як дівчинка виповзла на кухню і сунула голову у відро з водою, вона не бачила.

Коли мати помітила відсутність дитини в кімнаті, кинулась її шукати. Знайшовши дочку у відрі на кухні, жінка спробувала надати їй першу допомогу. Однак, це не допомогло і дівчинка загинула. В цей час з роботи повернувся дідусь дівчинки і викликав міліцію.

Правоохоронці з'ясовують усі обставини і причини, які призвели до трагедії.

"Це вже не перший випадок, коли з-за відсутності належного контролю з боку батьків, у результаті нещасних випадків гинуть діти. За останні два тижні в результаті таких випадків потонули 2 дитини", - розповів в.о. начальника кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в м. Севастополі Андрій Давискиба.

Також у поточному місяці співробітниками міліції було розшукано та повернуто батькам дев'ять дітей у віці від 3 до 7 років, які загубилися на пляжах Севастополя.

 

 

 

Зараз ви читаєте новину «У Криму 11-місячна дитина втопилася у відрі з водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути