вівторок, 05 листопада 2013 20:37

У Донецьку за тиждень обстріляли два автобуса з пасажирами

У Донецьку за тиждень обстріляли два автобуса з пасажирами
Фото: korrespondent.net

У Донецьку обстрілюють автобуси. Таких випадків уже два. В обох випадках кулі летіли у громадський транспорт із пасажирами у середині. Уже відомо, що вогонь вівся із машин, які проїжджали повз. Зараз міліція намагається встановити їхніх власників.

Невідомі обстріляли міський пасажирський автобус. На вікнах транспорту лишилися три кульові отвори. За словами водія, усе сталося раптово. Ймовірно, із проїжджаючого повз автомобіля - сірої "дев'ятки". У цей час у автобусі було понад 50 пасажирів. Біля одного із вікон, у яке стріляли, стояв дитячий візок, в якому спала дитина, йшлося у сюжеті "Надзвичайних новин" на ICTV.

Зараз обстріляний бус в автопарку. Нові вікна роблять у Запорізькій області. На їхню доставку та встановлення піде декілька тижнів.

У автотранспортному підприємстві запевняють, що за останні 7 днів це вже другий випадок обстрілу автобусу. У першому цілилися у лобове скло - водій не постраждав. "За останній рік через хуліганство нам нанесли збитків приблизно у 80 тисяч. За 10 місяців це становило приблизно 50 тисяч. Не рахуючи двох випадків, які трапилися за цей тиждень", - кажуть на підприємстві.

Правоохоронці уже розшукують стрілків. Якщо знайдуть, то їм загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. "Швидше за все, це був пневматичний пістолет. Автобус якраз зупинився на зупинці громадського транспорту. Кваліфікація - хуліганство - стаття 296 частина 4", - розповіли у міліції.

 

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку за тиждень обстріляли два автобуса з пасажирами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути