Ексклюзиви
пʼятниця, 02 березня 2012 16:34

У Черкасах горів пансіонат для людей похилого віку

2 березня в Черкаському пансіонаті для людей похилого віку сталася пожежа. Загорівся 4 поверх. Із небезпечної зони евакуювали 52 людей.

"Пожежа сталася внаслідок того, що один з наших підопічних не затушив цигарку, коли курив", ? говорить директор пансіонату, Анатолій Ситник. -"Одна жінка отримала опіки: вона взялася руками за палаючий диван, коли її вивозили з кімнати. Опіки першого ступеня, тобто це не великі ушкодження, які лікуються в домашніх умовах, але так як жінці 80 років, то доцільно було відвезти в лікувальний заклад. Всіх, хто був на 4 поверсі, евакуювали й поселили в кімнати на нижніх поверхах. Зараз їх миють. Всіх ранком погодували, робимо далі всі маніпуляції".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Санкт-Петербурзі вибухнув ресторан, постраждали тільки китайці

Олександр Скляренко один з перших побачив, що загорівся диван.

"Біля мене лежить такий хворий, що не встає. Вночі мене збудив, щоб винести йому сечу. Не встиг і банки взяти, відкрив двері, а в коридорі диван горить. Сусід мені каже: "Звідки дим взявся?" Якби в туалеті вода була заготовлена, то можна було б затушити, а так, що я тими жменями? ? розводить руками Олександр Скляренко. ? Сусід з іншої кімнати скочив, ми в тому туалеті не повернемося. Я двері прикрив і побіг по коридору будити всіх, кричав "Пожежа". Вже не було чим дихати, через дим нічого не видно. З-під низу відкрилися двері, вийшла санітарка і відвела мене на третій поверх".

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах горів пансіонат для людей похилого віку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути