Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2013 14:12

У центрі Тель-Авіва прогримів вибух

У центрі Тель-Авіва прогримів вибух
Фото: ura-inform.com

В центрі Тель-Авіва біля будівлі міністерства оборони Ізраїлю вдень 10 січня стався потужний вибух, повідомляє Agence France-Presse.

За попередньою інформацією, спрацював вибуховий пристрій, закладений у припаркованому біля будівлі міністерства автомобілі. За первинною інформацією, вибух стався у рейсовому пасажирському автобусі, однак пізніше ці дані були спростовані.

У той же час Reuters передає, що вибух автомобіля - справа рук звичайних злочинців, до тероризму він відношення не має. Ізраїльські поліцейські вважають, що вибух став замахом на вбивство Нісіма Альперона - місцевого кримінального "авторитета", чий брат Яаков був убитий за допомогою прикріпленої до машини бомби в 2008 році.

На Нісіма Альперона робили замах і раніше: у середині червня 2012 року його автомобіль також підірвали, але пасажир до цього часу вже був зовні, тому не постраждав. До цього бомбу під днищем його машини знайшли у 2004 році.

За інформацією газети "Гаарец", в результаті вибуху були поранені п'ятеро осіб. За даними Associated Press, - від семи до десяти. Прибулі на місце події медики вже надають їм допомогу.

Останній великий теракт стався у Тель-Авіві в кінці минулого року. Тоді під час вибуху в автобусі десятки людей були поранені. Відповідальність за той теракт не взяла на себе жодна з відомих у регіоні організацій.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Тель-Авіва прогримів вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути