четвер, 21 листопада 2013 17:09

У центрі Рівного правоохоронці влаштували погоню за викрадачами старого "Москвича"

У середу, 20 листопада, на вулиці Соборна в Рівному працівники ДАІ майже кілометр переслідували двох хлопців, які напередодні викрали автомобіль "Москвич-ІЖ" 1985 року виробництва.

"Близько шостої години ранку, на телефон 102 надійшло повідомлення від 55-річного рівнянина, про те, що в період часу з 21:00 години 19 листопада по 06.00 годину 20 листопада, невідомі особи незаконно заволоділи його автомобілем марки "ІЖ". Його він залишив у дворі будинку за місцем проживання на вулиці Грушевського. На розшук легковика черговою частиною Державтоінспекції відразу було орієнтовано та задіяно весь особовий склад працівників ДАІ, які несли службу в місті Рівному та області", - розповідає інспектор сектору зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ Руслан Панасюк.

Правоохоронці в центрі Рівного на вулиці Соборній помітили автомобіль "Москвич", який був у розшуку. Поряд з ним були двоє молодих чоловіків. Ймовірно, двигун легковика заглох і вони намагалися завести машину.

"Побачивши правоохоронців, чоловіки відразу почали тікати. Оцінивши ситуацію, працівники ДАІ почали їх переслідувати. Приблизно за кілометр від місця події, молодики, які підозрюються у спробі незаконного заволодіння транспортним засобом, працівниками ДАІ були затримані та доставлені у Рівненський міський відділ міліції", - додає Руслан Панасюк.

У міліції кажуть, що хлопцям по 17 та 18 років. Вони - мешканці одного із сіл рівненського району.

Нагадаємо, що в червні цього року вночі на вул. Князя Острозького в Рівному з двору багатоповерхового будинку невідомий чоловік викрав автомобіль "Мерседес-Бенц". Втікаючи від міліції, він на ходу вискочив із вкраденого легковика. У квітня 2011 року в райцентрі Корець на Рівненщині 23-річний Юрій з обласного центру з 22-річним товаришем Миколою викрали авто "Dacia Logan" у таксиста. Вирішили зробити це після сварки з дівчиною першого парубка, яка поцілувала в щоку власника машини. Парубків переслідували чотири машини таксі і патрульна автівка ДАІ. Зупинили ображених кавалерів, заблокувавши машинами одну з вулиць міста.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Рівного правоохоронці влаштували погоню за викрадачами старого "Москвича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути