четвер, 21 листопада 2013 11:23

Співробітник прокуратури, який насмерть збив людину, поспішав за ліками для дитини

Співробітник прокуратури, який насмерть збив людину, поспішав за ліками для дитини

Колишній працівник прокуратури, який став учасником ДТП у Донецьку, розповів, що їхав в аптеку за ліками для 5-місячної дитини. Про це Дмитро К. повідомив у коментарі УНН.

"Я їхав в аптеку за ліками для своєї 5-місячної дитини. Все, що сталося, відбулося для мене несподівано. Я не розумію, як це сталося. Дуже шкодую про те, що відбулося. Я виражаю співчуття рідним (загиблого - Ред.) і прошу їхнього вибачення", — сказав він.

За його словами, він їхав за ліками, аби збити жар у дитини.

На питання журналіста про те, чи перебував він у стані алкогольного сп'яніння, як це повідомляли деякі ЗМІ, чоловік сказав, що був тверезим.

Нагадаємо, днями у Калінінському районі міста Донецька відбулося ДТП за участю працівника прокуратури Донецької області. Авто, за кермом якого він перебував, скоїло наїзд на чоловіка, який помер у кареті швидкої допомоги.

Розслідування за цим фактом ведеться слідчим відділом прокуратури Донецької області за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Наразі об'єктивних даних про перебування водія у стані алкогольного сп'яніння під час керування автівкою немає. У водія відібрані зразки крові, триває дослідження.

ДТП сталося не під час виконання службових обов'язків.

З органів прокуратури особу звільнено. Водію повідомлено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 2 ст.286 КК України.

До суду спрямовано клопотання про обрання запобіжного заходу.

Стан розслідування перебуває на особистому контролі прокурора області.

 

Зараз ви читаєте новину «Співробітник прокуратури, який насмерть збив людину, поспішав за ліками для дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути