четвер, 21 листопада 2013 02:15

У Донецьку співробітник облпрокуратури насмерть збив людину

У Донецьку співробітник облпрокуратури насмерть збив людину
Фото: blitz.if.ua

ДТП зі смертельним результатом скоїв працівник прокуратури Донецької області в Калінінському районі Донецька в середу.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області, автомобіль під керуванням співробітника відомства скоїв наїзд на чоловіка, який помер у кареті "швидкої допомоги".

Розслідування за даним фактом ведеться слідчим відділом прокуратури Донецької області за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

"У рамках досудового розслідування вже проведені необхідні першочергові слідчі дії, призначено низку судових експертиз для встановлення обставин події. В даний час об'єктивних даних про перебування водія в стані алкогольного сп'яніння під час керування автомобілем немає. У водія відібрано зразки крові, триває дослідження", - йдеться в повідомленні.

В обласній прокуратурі також відзначили, що ДТП сталося не при виконанні особою службових обов'язків. При цьому на даний момент співробітник звільнений з органів прокуратури.

"До суду направлено клопотання про обрання запобіжного заходу. Стан розслідування перебуває на особистому контролі прокурора області" , - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку співробітник облпрокуратури насмерть збив людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути