середа, 27 червня 2012 15:08

У центрі Одеси водій "Мазди" збив жінку на узбіччі та в'їхав у "Жигулі"
9

Сьогодні в центрі Одеси автомобіль "Мазда RX8" вискочив на узбіччя, розбив "Жигулі" та збив жінку. ДТП сталося близько 13:40 на розі Рішельєвської та Великої Арнаутської.

За словами очевидців, іномарка рухалася в крайньому правому ряду по Великій Арнаутській в бік Катерининської на величезній швидкості. На перехресті водій вирішив перебудуватися в лівий ряд, проте машину занесло і викинуло на узбіччя. "Мазда" вписалася в припарковані на вулиці "Жигулі", після чого іномарку розвернуло і задньою частиною машина збила дівчину, що йшла з магазину.

Молода пасажирка "Мазди" заявила, що їх авто підрізали, правда хто і на якій вулиці, дівчина сказати не змогла, посилаючись на шоковий стан.

Близько 14:10 на місце ДТП під'їхали відразу 3 машини швидкої допомоги. Постраждалій жінці вкололи знеболююче і з травмою і ноги і, можливо, пошкодженням хребта, відвезли до лікарні.

Близько 14:20 на місце прибули співробітники міліції.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Одеси водій "Мазди" збив жінку на узбіччі та в'їхав у "Жигулі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути