пʼятниця, 22 червня 2012 09:20

У Рівному в ДТП загинув український рок-музикант

У середу, 20 червня, о 22.40 на вул. Чорновола в Рівному мікроавтобус "Opel Vivaro" збив 23-річного музиканта рок-гурту "Брем Cтокер" Руслана Ахунжанова. Хлопець загинув на місці ДТП.

"Пригода сталася по вул.Чорновола, тобто на південному під'їзді до міста. Водій автомобіля "Opel Vivaro", рухаючись зі сторони обласного центру до автотраси Київ – Чоп, під час виконання маневру обгону, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив наїзд на велосипедистів. Двоє хлопців їхали по проїзній частині дороги в зустрічному напрямку", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Руслан Ахунжанов загинув на місці пригоди. Його 21-річного товариша, Пашу Сокальського, барабанщика рівненського гурту "Спалені вітрила", госпіталізували в травматологію Рівненської центральної міської лікарні. У нього рвані рани правої гомілки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму потяг насмерть збив чоловіка з дитиною

"Не можу отямитися. Тямущий і перспективний музикант Руслан. Він грав на басах. Вів активний спосіб життя. Разом із другом часто каталися на велосипедах. Він був не одруженим. Шкода, що все так трагічно склалося", - розповідає Максим Коломис, лідер рок-гурту "Палестина", журналіст телеканалу РТБ.

Відомо, що Руслан Ахунжанов співпрацював з молодими рівненськими рок-колектиками. Зокрема, "Avrora 6542", "When the Weather Fix Up". Він був також сесійним музикантом відомого в музичних колах гурту "Брем Стокер".

Зараз ви читаєте новину «У Рівному в ДТП загинув український рок-музикант». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути