середа, 20 червня 2012 09:44

На Рівненщині росіянин на легковику влетів у "КамАЗ"
5

«Ford Focus” на швидкості виїхав на зустрічну смугу й врізався у вантажівку
Фото: Фото: Прес-служба ДАІ
Легковий автомобіль перетворився на купу брухту
Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля «Ford Focus»
За кермом легковика був 27-річний громадянин Росії
Водій легкового автомобіля рухався зі сторони Львова

У вівторок, 19 червня, на міжнародній трасі Київ-Чоп поблизу села Птича Дубенського району на Рівненщині автомобіль "Ford Focus" на швидкості виїхав на зустрічну смугу й врізався у вантажівку "КамАЗ". За кермом легковика був 27-річний громадянин Російської Федерації.

"Водій легкового автомобіля рухався зі сторони Львова в напрямку Рівного. За попередніми даними він не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Іномарка "Ford Focus" зіткнулася з "КамАЗом", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Від сильного удару легковий автомобіль перетворився на купу брухту. Його водій мешкає в Санкт-Петербурзі. Розповідають, що він разом із ще двома пасажирами повертався з Трускавця.

"Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля "Ford Focus" 74-річна Сара, громадянка Азербайджану, проживає у місті Тбілісі, отримала тілесні ушкодження. У неї відкритий перелом правої нижньої кінцівки, скальпована травма голови, струс головного мозку. Жінку госпіталізували в травматологію Дубенської центральної райлікарні", - додали в ДАІ.

Відомо, що один з пасажирів легковика в аварії зломав руку. За кермом вантажівки був 41-річний водій з ТзОВ "Агроман", що в райцентрі Дубно. Він у ДТП не постраждав.

 

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині росіянин на легковику влетів у "КамАЗ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути